Reviews

Wat klanten zeggen….

Wat vinden klanten van EbdWebDesign? Hoe hebben zij het contact en mijn werkwijze ervaren? Lees reviews hier!
Ben jij op zoek naar iemand die een website voor je kan bouwen of wil je meer informatie inwinnen over andere mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

ebdwebdesign google reviews webdesign websites wordpress divi amersfoort

webdesign amersfoort ebd webdesign websites

EbdWebDesign - Amersfoort

13 reviews

 • Avatar Tineke Bosselaar ★★★★★
  EbdWebDesign is een echte aanrader! Het is heel prettig … More zaken doen met Elserieke. Ze verdiept zich in het product en denkt met je mee. Als ik een nieuw idee heb of een nieuw product, stuurt ze vaak via een link een paar opties voor de presentatie zodat ik kan kiezen wat ik de beste en de mooiste indeling vind. Dat vind ik heel fijn.
  Je merkt aan alles dat ze er zelf ook plezier in heeft om met de vormgeving en de tekst te spelen tot we allebei tevreden zijn over het resultaat.
  Ik krijg regelmatig complimenten over mijn website.
  Elserieke is ook deskundig op het gebied van marketing en zichtbaarheid. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn website en mijn producten goed te vinden zijn op Google en andere zoekmachines.
 • Avatar One Boog ★★★★
  EbdWebDesign verzorgd al een aantal jaren het ontwerp … More en onderhoud van mijn website. En naar volle tevredenheid. Elserieke is creatief in vormgeving, denkt prettig mee en reageert altijd snel. En iedere keer als er weer een update geïnstalleerd is of een backup gemaakt, ben ik weer blij dat ik daar niet over hoef na te denken...
 • Avatar Edith van Hoogdalem ★★★★★
  Wat een fantastische en deskundige website-bouwer is … More EbdWebDesign zeg, ze denkt met al je wensen mee en weet altijd een oplossing voor je vragen of 'problemen' betreffende je website. De communicatie is heel fijn, omdat ze erg snel reageert èn handelt. Zij heeft goede ideeën en voorstellen die bij je wensen passen. Onze Stichting is enòrm blij met de door haar vernieuwde website!
  Dus een geweldig goede aanrader als je een website wilt laten maken, vernieuwen of onderhouden!
 • Avatar Frederike Galle ★★★★★
  Dagelijks ben ik blij dat ik mijn website in onderhoud … More heb bij EbdWebDesign. Behalve dat mijn site goed en overzichtelijk is, ben ik als opruimcoach ook goed vindbaar wat voor mij van groot belang is. Elserieke heeft de site gebouwd en zorgt ervoor dat alles altijd up-to-date is. Ze denkt mee en komt met suggesties. Als ik een vraag heb reageert ze altijd heel snel. Van klanten krijg ik regelmatig complimenten over mijn site; dat is mede dankzij Elserieke.
  Kortom; ik heb geen omkijken naar mijn site en kan mij daardoor op andere zaken richten. En dat geeft mij een heel gerust gevoel.
 • Avatar José Kamminga ★★★★★
  Elserieke denkt mee en snapt precies wat je zoekt en … More wilt, ook als je het zelf nog niet helemaal weet! Met haar kennis en vakkundigheid heeft ze een prachtige website voor me gemaakt. Ze reageert snel als je vragen of wijzigingen hebt en ze heeft een persoonlijke, maar zeer professionele benadering. Ik ben heel blij met de door haar gemaakt website en met haar service. Ik kan EbdWebDesign iedereen aanbevelen! José Kamminga, Zin in je Loopbaan.
 • Avatar Gelina Van den Hoven ★★★★★
  Ik ben super tevreden over de samenwerking met Elserieke … More van EbdWebDesign. Snelle reacties op vragen, heel goed meedenkend, zich verdiepend in het aanbod in mijn massage en welzijn praktijk, zelf met voorbeelden komen en vooral heel goed luisteren naar wat ik wilde in de uitstraling van de site. En van mijn cliënten hoor ik dat terug.
 • Avatar Nicole Rijkers ★★★★★
  Super blij met het eindresultaat van mijn website! … More
  Het is prettig om met Elserieke samen te werken. Ze denkt goed mee en door samen te sparren over ideeën is de website helemaal geworden zoals ik had gehoopt!
  De website draait al een tijdje, maar achter de schermen zorgt Elserieke dat alles goed draait. Zo fijn dat ik mij daar geen zorgen over hoeft te maken.
 • Avatar Ankie Kok-Renkers ★★★★★
  EbdWebdesign verzorgt al meer dan 10 jaar de website … More van ons bedrijf.
  De eerste jaren heeft zij voor ons bedrijf alle facetten van het bedrijf met speels gemak voor het voetlicht gebracht.
  Elke gewenste aanpassing werd binnen zeer korte tijd, vaak binnen enkele uren, aangebracht.
  Vanaf het moment, dat ik alleen nog als reparateur ging werken, heeft zij de site aangepast en ondersteund met foto’s van diverse fases van mijn werk.
  Zij heeft niet alleen gedaan wat ik wilde, maar heeft mij ook diverse ideeën aan de hand gedaan. Kortom, ze denkt mee met de website client.
  Ik ben zeer tevreden over het werk, dat zij doet en de daarbij behorende prijs-kwaliteit verhouding.
  Herman Kok
 • Avatar Zwaantje Hoogendoorn ★★★★★
  Mijn website van mijn keramiekatelier is heel goed … More te vinden door mijn klanten dankzij EbdWebDesign. Ik heb meerdere malen gehoord dat de goede kwaliteit van mijn website de doorslag heeft gegeven om voor mijn atelier te kiezen.
 • Avatar Sandra Bakker ★★★★★
  Sinds een paar jaar heb ik een website gemaakt door … More ebdwebdesign. Ze houdt de site prima bij en als ik iets gewijzigd wil hebben gebeurd dat snel. Helemaal tevreden dus.
 • Avatar Janny Buijs ★★★★★
  Fijn om samen een website op te bouwen.
  Elserieke had
  … More eindeloos geduld met mijn eindeloze reeks vragen..
 • Avatar Rieke ★★★★★
  EWbdWebDesign maakt heel mooie websites, luistert goed … More naar je wensen en reageert heel snel als er vragen zijn. Een echte aanrader dus!
 • Avatar L.J. Corstjens ★★★★★
  Wij worden al jaren ondersteund door EbdWebDesign wat … More ons een geruststelling geeft i.v.m. het werken met onze programma's en gegevens. Problemen worden snel en goed opgelost en het gevoel van veiligheid, in deze tijd, maakt het gebruik makkelijker en plezierig. Wij hopen nog vele jaren gebruik te kunnen maken van de ondersteuning door EbdWebDesign Amersfoort.